четвер, 4 квітня 2019 р.

                                  Відбулась практична конференція
      04 квітня 2019 року, теплогосонячного квітневого дня, на базі Межівського будинку дитячої та юнацької творчості  на конференцію зібралися вчителі 1 та 4-х класів,  вихователі старших груп закладів дошкільної освіти Межівської селищної ради, методисти Центру з обслуговування закладів освіти, заступники директорів закладів загальної середньої освіти на практичну конференцію..
       На чергу денну для обговорення було винесене одне питання - забезпечення наступності між дошкільною та початковою освіти - складова успішної реалізації Концепції  НУШ.
      У ході конференції визначені  вимоги до учителя (Сметана Н.В. та Лаврут В.В.)
заслухані повідомлення вчителів - практиків (Крайня М.М. та Радченко Н.Г.), сподівання на успішну реалізацію поставлених завдань (Денисенко В.Л.), презентовані авторські посібники (Первій Л.А. та Заєва Н.В.).
     Учасники педагогічного зібрання облаштували виставку "З любовю до дітей", в експозиції якої вчителі 1 класу шкіл громади розмістили власні поробки (посібники, дидактичні матеріали,  наочні посібники) з предмету "Я досліджую світ" та передали вчителям 4-х класів, які розпочнуть роботу  в НУШ з 01 вересня 2019 року,  електронний посібник "Практичний курс з предмету "Я досліджую світ"



,


Немає коментарів:

Дописати коментар